Gevulde eieren met ansjovis

Gevulde eieren zijn het perfecte hapje op een feestje. Zit je met echte vis liefhbbers probeer dan deze gevulde eieren met ansjovis dan eens op te dienen.

Ingrediƫnten:

  • 10 eieren
  • 40 gram roomboter
  • 20 gram fijngesneden peterselie
  • ansjovisfilet
  • halve pot kappertjes

Bereiding van gevulde eieren met ansjovis:

  1. Kook de eieren in een kookpot met licht gezout water gedurende 8 minuten. Laat de eieren daarna schrikken onder koud water en pel deze dan.
  2. Snij de eieren horizontaal door en haal er de eierdooiers uit en doe deze in een kom.
  3. Meng nu de roomboter,peterselie en de eierdooiers goed door elkaar. Breng op smaak met wat zout en peper.
  4. Vul nu de halve eieren met het eiermengsel dit kan je doen aan de hand van een spuitzak.
  5. Als laatste garneer je de opgespoten eieren met dunne reepjes ansjovisfilet en enkele kappertjes.
  6. Nu kan men de gevulde eieren met ansjovis opdienen.